17-20 setembre 2009

Arreu: Tots els llocs o en nombrosos indrets.
2009ArReus    

Novena edició de l’ArReus, festival musical que vol apropar tot allò que ens resulta diferent o més llunyà. Conèixer i descobrir altres músiques i cultures, en un context no tan sols musical i lúdic sinó també de contacte humà, solidari, de cooperació entre els pobles i les persones, d’exaltació i admiració per la diferència amb un tracte d’igualtat. Globalitzant només emocions i sentiments.

13-22 setembre 2007

Arreu: Tots els llocs o en nombrosos indrets.

 

ArReus722

 

Setena edició de l'ARREUS, festival musical que vol apropar tot allò que ens resulta diferent o més llunyà. Conèixer i descobrir altres músiques i cultures, en un context no tan sols musical i lúdic sinó també de contacte humà, solidari, de cooperació entre els pobles i les persones, d'exaltació i admiració per la diferència amb un tracte d'igualtat. Globalitzant només emocions i sentiments.

17-23 setembre 2005

Arreu: Tots els llocs o en nombrosos indrets.

ArReus'05

Cinquena edició de l’ARREUS, festival musical que vol apropar tot allò que ens resulta diferent o més llunyà. Conèixer i descobrir altres músiques i cultures, en un context no tan sols musical i lúdic sinó també de contacte humà, solidari, de cooperació entre els pobles i les persones, d’exaltació i admiració per la diferència amb un tracte d’igualtat. Globalitzant només emocions i sentiments.

Cada vegada és més gran l’interès per conèixer les cultures i costums dels diferents pobles d’arreu del món. Les notícies que ens arriben d’altres cultures i de les diferents circumstàncies que envolten altres éssers humans mantenen el nostre esperit atent a la diversitat. Estem en un món on la gent, cada cop més, es mou d’un lloc a l’altre per motius diferents, provocant la barreja de persones, d’ètnies, cultures i països diversos. Aquest interès també es veu reflectit en el coneixement de les cultures dels diferents pobles i, en particular, en la música que aquests fan.

15-19 Setembre 2004

Arreu: Tots els llocs o en nombrosos indrets.

Quarta edició de l’ARREUS, festival musical que vol apropar tot allò que ens resulta diferent o més llunyà. Conèixer i descobrir altres músiques i cultures, en un context no tan sols musical i lúdic sinó també de contacte humà, solidari, de cooperació entre els pobles i les persones, d’exaltació i admiració per la diferència amb un tracte d’igualtat. Globalitzant només emocions i sentiments.

 

17-21 Setembre 2003

Arreu: Tots els llocs o en nombrosos indrets.

Tercera edició de l'ARREUS, festival musical que vol apropar tot allò que ens resulta diferent o més llunyà. Conèixer i descobrir altres músiques i cultures, en un context no tan sols musical i lúdic sinó també de contacte humà, solidari, de cooperació entre els pobles i les persones, d'exaltació i admiració per la diferència amb un tracte d’igualtat, globalitzant només emocions i sentiments.

Cada vegada és més gran l'interès per conèixer les cultures i costums dels diferents pobles d'arreu del món. Les notícies que ens arriben d'altres cultures i de les diferents circumstàncies que envolten altres éssers humans mantenen el nostre esperit atent a la diversitat. Estem en un món on la gent, cada cop més, es mou d’un lloc a l'altre per motius diferents, provocant la barreja de persones, d'ètnies, cultures i països diversos. Aquest interès també es veu reflectit en el coneixement de les cultures dels diferents pobles i, en particular, en la música que aquests fan.

WORLD MUSIC (músiques del món) és un terme anglès creat per diferenciar tot el que no era cantat en anglès i que s'escapava de l'univers del pop anglosaxó. Vist des de la nostra òptica, aquesta classificació podria englobar a tot tipus de músiques, però sempre hem de tenir en compte la procedència concreta, l'arrel que delati el seu origen, ja sigui música tradicional o contemporània, fusionada amb altres estils o no, ja sigui tocada amb instrumentació antiga o actual, ja sigui "pura" o mes mestissa.

 18-22 Setembre 2002 

Arreu: Tots els llocs o en nombrosos indrets.

Arreus: Conjunt d'eines i estris necessaris per realitzar una operació, per al bon funcionament d'un aparell, etc. Equipament complert d'un cavall de tir o d'una bèstia de càrrega o de sella constituït per un conjunt de peces de cuir i, sovint, de fusta i de metall.

Cada vegada és més gran l'interès d'una àmplia part de la població per conèixer les cultures i costums dels diferents pobles d'arreu del món. Les notícies que ens arriben d'altres cultures i de les diferents circumstàncies que envolten altres éssers humans mantenen el nostre esperit atent a la diversitat. Estem en un món on la gent, cada cop més, es mou d'un lloc a l'altre per motius diferents, provocant la barreja de persones provinents d'ètnies, cultures i països diversos. Aquest interès també es veu reflectit en el coneixement de les cultures dels diferents pobles i, en particular, en la música que aquests fan.

A Londres es va crear un terme que engloba a totes aquestes músiques, el de WORLD MUSIC (músiques del món), per diferenciar tot el que no era cantat en anglès i que s'escapava de l'univers del pop anglosaxó cada vegada més ensopit i reiteratiu. Vist des de la nostra òptica, aquesta classificació podria englobar a tot tipus de músiques, però sempre hem de tenir en compte la procedència concreta, l'arrel que delati el seu origen, ja sigui música tradicional o contemporània, fusionada amb altres estils o no, ja sigui tocada amb instrumentació antiga o actual, ja sigui "pura" o més mestissa.

 

ARREUS pretén ser un festival anual que pugui apropar tot allò que ens resulta diferent o més llunyà. Conèixer i descobrir altres músiques i cultures, en un context no tan sols musical i lúdic sinó també de contacte humà, solidari, de cooperació entre els pobles i les persones, d'exaltació i admiració per la diferència amb un tracte d'igualtat, globalitzant només emocions i sentiments.

© 2016 Pepocero Web Design. All Rights Reserved.

Menú Usuari

Las cookies nos permiten ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de las cookies Más Información