Mirla Riomar & Marcel Vallès: “Sons del Brasil”

 

Divendres, 27 de gener a les 22:30 al "Racó de La Palma"

 

“Un viatge musical per la riquesa dels ritmes brasilers”

1 1Sons del Brasil, és un projecte musical que neix a Salvador de Bahia (Brasil), de la mà de Marcel Vallès i Mirla Riomar. Marcel Vallès, un jove i inquiet guitarrista d’Els Guiamets (Tarragona) enamorat de la música brasilera, viajta a Brasil per estudiar in situ la música i la cultura del país. Durant el viatje, i ja amb la “musicalitat brasilera” en els seus dits, Marcel coneix a Mirla Riomar, una jove cantant i compositora Bahiana amb ganes de viatjar i compartir la cultura musical brasilera arreu del món.

Sons del Brasil brinda un viatje musical mitjançant els principals ritmes brasilers, entre ells, la samba, la bossa nova, el choro i ritmes afro-brasilers (afrosambes, samba de roda, yjexà…). El repertori inclou interpretacions de cançons de grans compositors, com Tom Jobim, Vinicius de Moraes, Dorival Caymi, Baden Powell, Gilberto Gil, Jorge Ben, Pixiguinha, etc,  així com composicions pròpies.

 

Mirla Riomar: veu i pandeiro

Marcel Vallès: guitarra

© 2016 Pepocero Web Design. All Rights Reserved.

Menú Usuari

Las cookies nos permiten ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de las cookies Más Información