"El Sobrino del Diablo" + Juan Zarppa

 

Divendres, 6 de gener a les 22:30h al "RACÓ DE LA PALMA" 

 

1916

Juan Gómez González (Barcelona, 1969) ex libreter i ex professor de secundària va canviar les aules i els llibres per l’escenari i va adoptar el pseudónim de El Sobrino del Diablo el 1999. Des de llavors ha realitzat, armat amb la seva guitarra i la seva veu més de 2500 concerts per tota Espanya, especialment, Catalunya, Aragó, Valencia i Madrid. Tant en bars, teatres i sales de concerts com a instituts de secundària, biblioteques i centres cívics.

Entre En las nubes.(K Industria Cultural 2002) i Injurias a la corona (La Produktiva records 2015) ha gravat un total de deu discos oficials i ha col.laborat amb músics com Julián Hernández (Siniestro Total), Quimi Portet, Hook Herrera o Gerard Quintana.

Las seves cançons son en castellà i català i presenten  textos àcrates i divertits i melodies de procèdencia  eclèctica, entre el rock i el folk. La seva posada en escena és propera a la performance teatral i a la stand up comedy.

FOTO JUAN Zarppa

Com escriptor ha publicat biografies de Thin Lizzy i Frank Zappa, la segona amb pròleg de El Gran Wyoming. Ha col.laborat en diversos programas d’ Andreu Buenafuente i semanalment en diversos espais de RNE-Radio4, Barcelona TV i Com Ràdio, des de 2005 a 2012. Actualment col.labora mensualment al programa de Radio 3 Todos somos sospechosos.

Va guanyar els concursos de cançó d’autor Horta-Guinardó (BCN) i El Sol (Zaragoza) el 2000 i el Millor text del Circuito Valenciano de Café Teatro el 2015 i el 2016.

Actualment toca en tres formats: sol a guitarra i veu, a dúo amb Xavi García a la percusió i amb Trio elèctric incloent a Ariel Vándor a la bateria i Sergi Carós al baix.

En aquest concert l'acompanyarà el guitarrista Miguel Zanón "Juan Zarppa"

 

© 2016 Pepocero Web Design. All Rights Reserved.

Menú Usuari

Las cookies nos permiten ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de las cookies Más Información