17 JUNY, diverdres, 22:30 h

2005

LA PALMA

C. Anple / Passeig Mata. REUS.

SPANISH BLUES HARP ATTACK

"Duel d'harmòniques"

Ambiciós projecte que reuneix a tres dels més grans harmonicistes de l’Estat espanyol, amics i amants del blues: ÑACO GOÑI (Madrid), DANNY BOY (València) i MINGO BALAGUER (Sevilla). Amb la finalitat de fer passar una bona estona al públic i a ells mateixos amb una autèntica festa de l’harmònica. La idea sorgeix el 2002 de la mà del director del Festival de Blues de Béjar, i degut a la dificultat de reunió de la banda només han fet tres concerts més: XIII Festival de Jazz de Marchena (2002), Festival de Blues de Antequera (2003) i IVAM (València, 2004). La resta de la banda la formen components de cadascuna de les formacions dels tres harmonicistes.

ÑACO GOÑI: Àmplia trajectòria musical amb Malcolm Scarpa, Tonky Blues Band, Los Jockers, Los Bluescavidas (l’última actuació a Reus va ser el 2002 juntament amb Raimundo Amador).

DANNY BOY: Líder dels Danny Boy & The Jumpers, virtuós que domina tan la tècnica del blues clàssic com la del més modern, sense deixar a banda la seva faceta amb la cromàtica.

MINGO BALAGUER: Ha format part de la llegendària Caledonia Blues Band, The Blues Machine, The Blues Blasters, Mingo & The Blues Intruders, Bluesville (l’últim concert a Reus el 2001 amb The Blues Blasters).

ARMANDO MARCÉ (Ñaco y Los Bluescavidas) bateria

FERNANDO TORRES (Mingo & The Blues Intruders) baix

SILVESTRE BORRÀS ‘SILVER’ (Danny Boy Harp Blues Band) guitarra

QUIQUE BONAL (Mingo & The Blues Intruders) guitarra